Skrædder i København & Nørreport  

                      København 32 13 38 28​   
​ Nørreport 32 12 18 18

Renseri København

Mangler du et renseri i København? Hos Fix & Wear Skrædderi samarbejder vi med et professionelt renseri, så du kan trygt indlevere dit rensetøj til os.

​Slip for at bruge din tid på genstridige pletter og snavs og indlever det i stedet til dit renseri i København. Vi renser alt fra skjorter og bluser til brudekjoler, dunjakker og endda gardiner til gode priser. 

Aflever trygt dit tøj hos Fix & Wear og vi tager os af det. Har du også behov for at få lagt dine bukser op eller repareret en jakke? Læs mere om vores skrædderservice her.

​​

Tilbud fra dit renseri i København: Vask & Pres 4 skjorte

for kun kr. 100,-

​Fix & Wear er også dit renseri i København. Vi tilbyder rens af en lang række forskellige typer af tøj og tekstiler. 

skjorterØnsker du at spare tid i hverdagen er vores renseri i København en klar fordel for dig. Skjorter er noget mange bruger flere gange om ugen og derfor finder du altid et godt tilbud på vask og pres af skjorter hos Fix & Wear. 

Ikke nok med at du slipper for selv at ordne vasketøjet, her får du også dine skjorter retur, presset og klar til brug!

Frigør  tid i din hverdag til langt sjovere ting end vasketøj og benyt dig af Fix & Wear - renseri i København.

Find oversigten over vores priser her.

​Dit renseri i København tilbyder vask & tørring af dyne sæt

Aflever dine dyne sæt hos dit renseri i København - Fix & Wear. Bekvem og pladsbesparende løsning til dig der har behov for vask og tørring af dyne sæt.

dyne

Benyt dig af dit renseri i København når du trænger til vask og tørring af dyne sæt. Langt de færreste har pladsen og tiden til at gå i gang med vask af dyner.  Det kræver både en stor maskine samt plads og tid at vente på at dynerne tørre. 

Nyd komforten​ af rene og friske dyner! Her anvendes der kun skånsomme metoder, som sikrer at vi kan bevare hygiejnen og kvaliteten af dine dyne sæt.

Indlever dine dyne sæt hos dit renseri i København og glæd dig til at modtage rene og friske dyner. 

Find oversigten over vores priser her.

Hurtigt rens til gode renseri priser i København

Har du brug for en hurtig rensning af dit arbejdstøj, eksempelvis bukser, der er blevet beskidte, skjorter, der skal holde formen og farven, eller andre beklædningsdele, kan du med fordel komme forbi Fix&Wear.

Vi sørger altid for en hurtig rens i vores renseri til gode priser, som alle kan være med på. Skal du bruge dag-til-dag rens, kan vi sørge for dette. Behøver du endnu hurtigere service, kan vi vejlede dig til, hvor du skal søge hen, for at få den rette hjælp.

Efter mange år i faget, kan vi nemlig fortælle, hvor der findes den bedste service, når der kommer til både skrædderi og renseri i København - og ikke at forglemme deres priser.

Lad os hjælpe dig. Kom forbi kælderen på Rådhusstræde 8 i København K eller vores forretning på Nørre Farimagsgade 70 ved Nørreport.

Fix & Wear
Rådhusstræde 8, kl.
1466 København K

Fix & Wear
Nørre Farimagsgade 70
1364 København K
Tlf.: 31777281
CVR: 37260983
info@fixnwear.dk

Indlever dit tøj hos Fix&Wear

Skal dit tøj og tekstiler have en grundig rens, er Fix&Wear det oplagte sted at søge hen. Med to renserier i det centrale København, findes der gode muligheder for at lægge vejen forbi.

Vi tager os af alle typer af beklædningsdele og andre tekstiler, der bruges i hverdagen. Herunder hører blandt andet:

  • Skjorter

  • Jakkesæt

  • Kjoler

  • Dyner

  • Puder

  • Møbelbetræk

Vi behandler desuden også mange forskellige typer af tekstil, inklusiv silke, ruskind, pels, hør og meget andet. Lad os stå for din rens, når du behøver et renseri i København med fair priser og høj kvalitet.​

​Kontakt Fix & Wear - dit renseri i København

​Har du spørgsmål til dit renseri i København, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 32 12 18 18​ eller ​32 13 38 28.

​Du kan også sende en e-mail til info@fixnwear.dk.​

Følg os på Facebook:

​Fix & Wear Skrædderi 

Rådhusstræde 8 kl., 1466 København K​

Nørre Farimagsgade 70  Nørreport

​Telefon: 32 13 38 28

Telefon: 32 12 18 18

E-mail: info@fixnwear.dk

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på google

-->