Skrædder i København & Nørreport  

                      København 32 13 38 28​   
​ Nørreport 32 12 18 18

Reparation af tasker i København

Fix & Wear i København tilbyder reparation af tasker, herunder håndtasker og mapper. Vi reparerer tasker af stof, skind og læder. Det kan være revner i læder, reparation af en rem eller udskiftning af foer, lynlås og hank.

Vi udfører både modifikation og reparation af tasker i København

Der sker også, at vores kunder har købt en helt ny taske, der ikke er noget galt med, men hvor kunden ønsker en modificering af den ene eller anden årsag. Måske ønsker du en længere rem, en anden lynlås, nogle andre knapper eller noget helt andet foer. Det kan naturligvis også være, at man ved et uheld får ødelagt den helt nye taske, hvorved du må benytte vores service med reparation af tasker.

Få repareret din taske i København, og forlæng dens levetid

De fleste dyre tasker, især førende mærkevarer, kan bruges i rigtigt mange år, men især en lynlås, en rem, en hank og en strop kan blive ramt af slitage eller uheld. Ganske ofte er det foret, der først går i stykker. Men vi har dygtige fagfolk, der har stor erfaring med reparationer. Reparation af tasker kan derved tilføje mange ekstra år til dine yndlingstasker, både de dyre og de billige.

Reparationen bør ske, inden skaden begynder at udvikle sig, især hvis det er en skade, der belastes ved daglig brug. Derved kan du forhindre, at skaden påfører nye skader. Du kan kontakte Fix & Wear's skrædderi enten på telefon 32 13 38 28 eller på e-mail info@fixnwear.dk hvis du vil benyttes vores skrædderi.​

Følg os på Facebook:

​Fix & Wear Skrædderi 

Rådhusstræde 8 kl., 1466 København K​

Nørre Farimagsgade 70  Nørreport

​Telefon: 32 13 38 28

Telefon: 32 12 18 18

E-mail: info@fixnwear.dk

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på google

-->