Skrædder i København & Nørreport  

                      København 32 13 38 28​   
​ Nørreport 32 12 18 18

Modifikationer og reparationer af pelse

Fix & Wear i København udfører alle former for reparationer af pelse, men vi laver også oplægning af længde og ærmer, ligesom vi kan udskifte foer og tilbehør.

En pels koster typisk mere end en ordinær jakke. Dertil kommer, at en pels ofte er tidløs, så den kan bruges, indtil den er slidt op, eller indtil du bliver træt af den. 

Mange er dog glade for deres pels, hvorfor de benytter vores service.

Reparationer af pelse og oplægning af længde og ærmer

Det kan også ske, at man overtager en pels fra en anden person, at man køber en brugt pels, hvor ærmerne er for lange. 

Vi kan derved lave en professionel oplægning af ærmerne, ligesom vi kan lave andre modifikationer, så den kommer til at passe dig.

De mest almindelig reparationer kan være i forbindelse med revner i skindet og manglende knapper, men det kan også være udskiftning af hægter, maller og foer. Reparationer af pelse har til formål at udbedre en skade eller noget slitage, men det kan også være med henblik på at ændre pelsens design. Reparationen bør ske, før skader udvikler sig.

Udskiftning af foer i pelse så det bliver flot igen

Selvom foret umiddelbart ikke kan ses af andre, har det alligevel en æstetisk betydning, især når man tager pelsen af og på, eller hvis man kan se foret, når man går. Derfor vælger en del at få udskiftet foret, selvom det ikke er slidt.

Kontakt Fix & Wear's skrædderi på telefon 32 13 38 28, eller skriv til os på e-mail info@fixnwear.dk  hvis du vil høre mere om reparationer af pelse.

​​

Følg os på Facebook:

​Fix & Wear Skrædderi 

Rådhusstræde 8 kl., 1466 København K​

Nørre Farimagsgade 70  Nørreport

​Telefon: 32 13 38 28

Telefon: 32 12 18 18

E-mail: info@fixnwear.dk

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på google

-->