Skrædder i København & Nørreport  

                      København 32 13 38 28​   
​ Nørreport 32 12 18 18

Skrædderservice og reparation af tøj

Fix & Wear i København har udført skrædderservice i over fem år, men indehaveren har over 20 års erfaring med skrædderservice. 

Vores skrædderservice inkluderer blandt andet omforandringer, reparationer og tilpasninger af tøj, tasker, skindvarer og gardiner.

Vi kan ændre på alt i læder, skind, tøj og lignende materialer, så det igen kommer til at passe til dine behov.

Reparation, forandring og oplægning i vores skrædderservice

Vores skrædderservice har især fokus på reparation af tasker, reparation af pelse samt reparation af skind- og lædertøj. Vi designer ikke, men har med andre ord fokus på alt slags tøj. Dog syr vi gardiner fra bunden.

Vi udfører således reparation, forandring, opsyning og oplægning af hverdagstøj, festtøj og brudekjoler. Al skrædderservice af herre- og dametøj foretages af vores team, der har opnået bred erfaring.

Vores skrædderservice sparer på miljøet og dine penge

Når du bruger vores skrædderservice, undgår du brug-og-smid-væk-kulturen. Den er ikke bæredygtig, og den bærer en del af skylden for miljøproblemer og fattigdom verden over.

Det kræver for eksempel den samme mængde vand og energi, som en typisk dansk familie bruger på en hel uge, at fremstille et par almindelige cowboy-bukser.

Vælger du derimod at benytte vores skrædderservice til reparation, sparer du ikke kun penge, men også på hele klodens dyrebare ressourcer.

Kontakt Fix & Wear's skrædderi, hvis du også ønsker at spare penge og beskytte miljøet. Du kan ringe på telefon 32 13 38 28 eller skrive til os på e-mail info@fixnwear.dk 

​​

Følg os på Facebook:

​Fix & Wear Skrædderi 

Rådhusstræde 8 kl., 1466 København K​

Nørre Farimagsgade 70  Nørreport

​Telefon: 32 13 38 28

Telefon: 32 12 18 18

E-mail: info@fixnwear.dk

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på google

-->